Tea in de Koninginnetuin

Tea workshop Jill’s Cakes and Pastries

Werd gehouden in de gastvrije zonnige tuin van onze beloved Queen Ine en stond o.l.v. onze zeer kundige lady Cake and Pastries Jill leerde ons eerst scones te maken en dat gaat met karnemelk . Scones kunnen afgebakken of niet afgebakken heel goed in de diepvries bewaard worden. Terwijl de ene groep bezig was met de scones was de andere groep bezig met het maken van de sandwiches. De taarten had Jill zelf gebakken. En diegene die de dans ontsprongen liepen te snuffelen in het winkeltje van Queen Ine of kuierden wat rond in de tuin. Dit keer geen aandacht van voorbijgangers maar we vielen vanuit de lucht wel op. We werden enthousiast toegezwaaid vanuit een ballon. Tijdens de workshop konden we vast genieten van een glaasje wijn en de heerlijke pate van Queen Gemaal Bas. Eenmaal aan tafel waren we even stil van alle heerlijkheden.

We hebben kunnen genieten van de scones met jam en cream fraiche, sandwiches met zalm dillesaus en komkommer, met kip en avocado, met ham en salade, met eiersalade. Hartige taart met tomaat bacon en kaas, en een met zalm. En dan de zoetigheid…………ongelooflijk lekker. Carrot cake, walnotentaart, citroenmerinque, aardbeientaart, trifle en chocoladetaart. Mijn favorieten waren de walnotentaart en de carrotcake Jill’s Cakes and Pastries maakt voor alle gelegenheden deze heerlijkheden. U kunt veel met haar regelen. Opdrachten vanaf 6 personen. De ladies van de Red Stones kunnen Jill s Cakes and Pastries van harte aanbevelen.

Hatbar_8

Advertenties