Shakespeare Openlucht Theater

Het weer was prachtig voor een voorstelling in de buitenlucht en de voorstelling was als altijd: erg goed!! Waarbij de prominente rol van Falstaff eruit sprong. De ambiance in het Shakespeare theater te Diever is geweldig.

De theatergangers keken hun ogen ogen uit en vroegen zich vaak hardop af ‘Wie zijn die vrouwen met die rode hoeden’. Vanaf het toneel werd door de adjudant van Koning Henri IV gevraagd of we de hoeden af wilden doen als mensen daar om vroegen maar dat bleek helemaal niet nodig. In de pauze gingen de rode tassen open en konden we ons tegoed doen aan overheerlijke versnaperingen en een glaasje rose.

Om half twaalf gingen we tevreden naar huis. De organisatie riep ons nog na: Dames, komen jullie volgend jaar weer?? Vast wel!!

 

Hatbar_7

Advertenties