Chapeau voor Buren

Chapeau voor Buren Zondag 17 september

15 mooi geklede goed ge’hoede’ Red Stone ladies trokken naar Buren voor het Chapeau evenement. We hadden er goed weer bij. Bewolkt maar dat was eigenlijk best even lekker na al die zonnige dagen en een aangenaam temperatuurtje. We werden om kwart over elf welkom geheten bij Restaurant de Bourgondier in Buren en begonnen met koffie en (bevroren) appeltaart. Het is steeds weer een enorm leuk gezicht al die dames met rode hoeden en paarse kleding en de mensen die langs liepen bleven dan ook geamuseerd even staan kijken. JoJo theater uit Friesland riep ons op om te komen kijken naar de hoedenshow van de kinderen.

Geweldig leuk om te zien. De kinderen liepen stralend over de cat walk. Er was veel moois te zien in Buren: schitterende hoeden uiteraard maar ook prachtige jasjes, capes, frutsels voor hoeden, kleding op maat, een hoedenshow en noem maar op. De lunch was even wat minder genieten. De Bourgondier was duidelijk niet berekend op zoveel toeloop en de dames die volgens afspraak om twee uur kwamen lunchen vonden de spreekwoordelijke hond in de pot. Het was niet alleen genieten van alle mooie dingen in de kraampjes maar vooral ook genieten van de vrouwen die zelf een hoed hadden gemaakt en meededen met de wedstrijd.

Queen Jeltje bedankt voor de coordinatie

jointhefun

Advertenties