Workshop Joke Holwarda

De Red Stones bij Artelier de Aelder Hooghe te Aalden. De workshop wordt gegeven door de kunstenares en eigenaar van het atelier: Joke Holwerda, zelf ook Red Stoner

De keuze: maak een broche of een hoedenpin. Was het toevallig dat de creatieve ladies kozen voor het maken van een broche en de minder creatieve voor een hoedenpin. Voor mij gaat dat verhaal in ieder geval wel op. Ik vind het allemaal prachtig wat een ander maakt maar vraag het niet aan mij om het ook te doen. Toch is het ook voor een niet creatieveling leuk om mee te doen en te kijken wat er uit je handen komt.

Joke had alle kralen en ander materiaal al klaar liggen voor ons. Eerst werken en dan koffie zei Joke aan het begin van de workshop. De koffie met heerlijke appeltaart (met abrikozen) smaakte dan ook extra lekker. Leuk was het ook dat een nieuwe Red Stone meteen mee deed. Anne Marie zat erbij alsof zij en wij niet anders gewend waren. Joke maakt prachtige dingen, het loont de moeite eens in haar galerie te gaan kijken. Joke bedankt!!!

 

jointhefun

Advertenties