Te Gast bij RTV Drenthe

Op initiatief van de Red Hat Butterflies zijn we naar de live opnames van het progamma ‘Boven het Maaiveld’ geweest, waar onze Queen Ine en Queen Ine van de Red Hat Butterflies werden geinterviewd. Beide Queens hebben de Red Hat Society prima vertegenwoordigd. Een goep uit Hoogeveen vroeg ons de volgende dag al per mail om assistentie bij het oprichten van een eigen chapter.

Janneke, Karin, Marianne, Jelly, Dora en Erica voor het gebouw van RTV Drenthe.

 

De Red Hat Butterflies, Queen Ine, Ineke, Gea en Vice Queen Diana

 

De Red Stones: Jelly, Anne-Marie, Erica en Karin

Griet en Syb van der Ploeg

Gezellig onderonsje tussen Red Stoner Janneke en Red Hat Butterfliesse Gea. Zij kennen elkaar nog van het geweldig gezellig festijn in Leeuwarden op uitnodiging van de ondernemersvereniging die de Zinderende Zaterdagen in Leeuwarden organiseren.

rodehoedenlijn