Beeldentuin de HUllu

Het was prachtig weer toen 5 van de 12 die zo bevoorrecht zijn dat ze kunnen fietsen om 12.00 weg reden van het Ermerstrand naar de Beelden Tuin Gees . Heerlijk tochtje door de weilanden, praktisch autovrij. In Gees bij de beeldentuin ontmoetten we de andere 7 die met de auto gekomen waren. Een aantal van ons zijn trouwe bezoekers van de beeldentuin. Ieder jaar is er weer een nieuwe expositie en ieder jaar is het opnieuw de moeite waard om er heen te gaan. Voor de kunst EN voor de tuin. En natuurlijk ook hier vielen we weer op maar niet omdat we l uidruchtig aanwezig zijn maar vanwege onze kleurrijke kleding die tussen het groen prima uitkomt.

>

We werden ontvangen met koffie en een heldere uitleg over het ontstaan van de tuin. Daarna op ons gemak rondgelopen en je kan niet anders dan bewondering voelen voor de twee mensen die hiermee begonnen zijn.

De tuin is prachtig en de beelden komen erg mooi tot hun recht in deze groene omgeving.

En natuurlijk zijn wij ook stralend aanwezig

De rust in de tuin is weldadig

De kunst is zeer laagdrempelig. Je kan er op zitten en onderdoor lopen (rijden)

Weer terug naar het Ermerstrand wasar Gerrie heel gastvrij haar mooi chalet ter beschikking had gesteld. Ieder van ons had wat lekkers uit de Italiaanse keuken gemaakt. Pastasalade, zalm/roomkaas rolletjes, dadels met gorgonzola en bleekselderdij, een soort omelet op de bakplaat met courgette en tonijn, tiramisu, cakejes en nu vergeet ik vast iets heel lekkers. Genieten was het met die heerlijkheden in de avondzon op het prachtige plekje van Gerrie.

rodehoedenlijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s