Red Hat golftoernooi Zandvoort

Op uitnodiging van de Paarse Irissen (Queen Hilda) kwamen 29 juni 60 Red Hat Vrouwen naar de Open Golfbaan Zandvoort voor een golfwedstrijd of een clinic.

Was het donderdag prachtig weer, was het zaterdag prachtig weer: vrijdag regende het aan een stuk. Maar niemand heeft zich daar wat van aangetrokken, het werd een prachtige dag dankzij de fantastische organisatie van Queen Hilda.

Open Golf Zandvoort is een echte links baan, ontworpen
naar Engels/Schots voorbeeld. De 9-holes liggen niet ver van zee in de
Zandvoortse duinen.We speelden over Schotse
potbunkers, afslag over de bomen, hoogteverschillen en mooie glooiende greens. De ‘spotters’ waren niet overbodig en behoedden ons voor nog meer verloren ballen.

Na 9 holes was iedereen tot op de draad nat en werd er besloten om te stoppen.
Volop tijd om te borrelen en te kletsen. Ook in de kleedkamer was het uitermate gezellig en waar de fohn dit keer allemaal niet voor werd gebruikt!

De prijsuitreiking werd verricht door een golfmaatje van Hilda, een van de speelsters van de cabaretgroep “Middelbare Meiden”

Hanny Kroeze van de “Middelbare Meidenwordt gebeld door haar moeder.

Website van de:  Middelbare Meiden

Eerste prijs

Er verder was er voor alle golfsters een prijs. De pakjes waren zelfs voorzien van een Red Hat Sticker.

Queen Didi vond dat dit prachtige initiatief een traditie moest worden. Queen Hilda overhandigde haar de Red Head Cover en droeg zo symbolisch het stokje over aan de organisator van de golfdag van volgend jaar. Waarschijnlijk Purmerend maar in ieder geval op de laatste vrijdag van juni. Zet maar vast in je agenda!!

Paarse Irissen, Queen Hilda bedankt! En is het niet fantastisch dat niemand zich vanwege de regen heeft afgemeld en dat er geen gemopper is gehoord.

 

Frndshp1garland1_1