As you like it; Shakespeare Diever

Voor de Red Stones gaat het een traditie worden: wij wonen ieder jaar de premiere bij van het Shakespeare Theater Diever. En als grote uitzondering mogen de mannen ook mee.

Dit jaar werd “As You Like It” opgevoerd. Dit stuk dat over de hele wereld geregeld wordt opgevoerd stond ook in voorgaande jaren al eens op de agenda. Regisseur Jack Nieborg heeft dit jaar de touwtjes in handen en gaf er een zeer moderne draai aan, Duhh.
“As you like it” draait om de liefde en wijst je erop dat je de kans op liefde niet aan je neus voorbij moet laten gaan. Mooie hoofdrollen voor de nichtjes Rosalinde en Celia. Het vrouwelijk publiek werd massaal verliefd op Rosalinde. Het vlotte spel imponeerde, er was geen moment dat het spel inzakte. En dan die lange lappen tekst die met name Celia moest zeggen. Klasse!

Kortom het was een geweldige avond. De pauze mocht er ook zijn. Janneke en Dora hadden wel hele lekkere hapjes voor ons gemaakt.

Volgend jaar jaar zijn we er weer bij!

Wilt u ook naar Diever? Kijk op hun site voor de speeldata: klik hier

Onderstaande foto is geleend van de site van het Shakespeare theater