ruilbeurs

Ruilbeurs
21 Februari kwamen de Red Stones bij elkaar voor een geïmproviseerde ruilbeurs. De gedachte was dat iedereen thuis wel spullen heeft liggen die ze niet meer gebruikt, uitgegroeid of op uitgekeken is. Marianne had, ondanks dat ze de volgende ochtend vroeg met de camper op vakantie zou gaan, gastvrij haar huis ter beschikking gesteld.  Gerrie en Janneke kookten een heerlijke pan erwtensoep. Erica kwam met een verrukkelijke minestronesoep en kaas aan en Jill bakte twee verrukkelijke chocoladetaarten. 


 

Langzaam druppelde iedereen met gevulde tas binnen en na de borrel met nootjes en zoute stengels, werden de soepen genuttigd. Gradus, de man van Marianne, voelde zich absoluut niet opgelaten tussen alle kwebbelende ‘rode hoedjes’ en maakte zich nuttig door het bakken van heerlijk brood bij de soep.


Na het eten was het grote moment aangebroken. De tassen gingen open en de ruilwaar werd getoond. Boeken, schoenen, truitjes, antieke messenleggers sieraden kaarsenstandaards, prulletjes, voetenbadjes enz. enz. Binnen korte tijd zat iedereen achter zijn handel of liep nieuwsgierig rond te kijken of er iets van haar gading bij was. Er ontstond een levendige ruilhandel en er werd veel gelachen.

De spannende bustier van Yvonne werd door diverse dames gepast, maar de meesten bleken een maatje te groot te hebben. Het zorgde overigens wel voor de nodige hilariteit en Corrie ging uiteindelijk met dit verleidelijke kledingstuk aan de haal.

Iedereen was het er na afloop over eens, het was erg leuk en dit moeten we vaker doen!
Marianne en (Gradus), namens alle ruildames, nog bedankt voor de gezellige gastvrije ontvangst!

Corrie Schijf

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s