Smul en Flyer Day

Restaurant Treff Leeuwarden

Zaterdag 29 maart was er voor de Rode Hoeden in Nederland weer wat leuks te beleven. Via de RHINN (Roden Hoeden in Noord Nederland) kregen we van  Queen Chaotica    een uitnodiging om deel te nemen aan de Smul en Flyer Day in Restaurant Treff in Leeuwarden. Dit restaurant is onlangs
gerenoveerd en gerestyled. Omdat wij als club nogal opvallen was ons gevraagd voor dit restaurant in het centrum van Leeuwarden te flyeren.
We werden om 11 uur ontvangen met koffie en appelgebak. Daarna trokken we de binnenstad in om al winkelend in het zonnetje de flyers uit te delen.

Om 1 uur stond er in restaurant Treff een heerlijke lunch voor ons klaar. Na de lunch liepen we een speurtocht/stadswandeling door Leeuwarden, die uitgezet was door een van de dames van RHINN. Erg leuk en interessant. Natuurlijk stapten we regelmatig leuke boetiekjes binnen, of dronken wat in een cafeetje. Om 5 uur verzamelden we weer in het restaurant waar we, ter afsluiting van de dag, een verrukkelijk diner voorgeschoteld kregen. De staf van Treff had een prijs voor de meest originele non-hoed en onze Joke Baltussen kreeg de prijs. De hoed is overigens ontworpen door onze eigen Red Stone Erica Burgerjon. Op de foto hierboven loopt Joke (rechts) door de straten van Leeuwarden.

Barones van Bavarois tot Butterscotch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s