Een nieuwe Queen voor de Red Stones

Queen Ine van de Red Stones kondigde op heel korte termijn aan dat zij wegens drukke werkzaamheden moest af treden als Queen. En zie dan eens zo snel een nieuwe Queen te vinden. In ons hart zijn we allemaal wel Queen maar je moet wel een beetje tijd hebben. Tijdens de inloopborrel op 28 augustus werd onze nieuwe Queen gekozen. En we waren er bijna allemaal. Veel te kiezen was er niet want de door Marianne voorgedragen Corrie bleek bij alle Red Stones zeer goed in de smaak te vallen. Al dus geschiedde!
Ine kon met een gerust hart overdragen aan Corrie. Trots ontving Corrie alle Queens attributen.

Als eerste officiële daad benoemde onze nieuwe Queen, die vanaf dit moment als Queen Cornelia van Bavarois tot Butterscotsch door het leven zal gaan, Ine tot erelid van de Red Stones. Een mooie oorkonde en een speciale “erelid” hoedenspeld bevestigde dit lidmaatschap.

Natuurlijk werd Ine ook in het zonnetje gezet door de chapterettes met een passend cadeau.

De hartjes op deze calicow ontworpen door Sarah Jane Cassie, symboliseren de dank van een ieder van ons voor het opzetten van een fantastisch chapter. Vice Queen Marlies kreeg een mooi reisboek. Ook Lady Rub-a-Dub deelde mee in de cadeautjes regen. Zij kreeg een prachtig rood-paars boeket van Ine voor het volharden en het mee helpen de kar te trekken.

Hiermee is een nieuw Queens tijdperk ingeluid.

Queen Cornelia van Bavarois tot Butterscotch

Restte Queen Cornelia nog de taak te onthullen wie haar Vice Queen zou worden. Het was geen grote verrassing dat Lady Rub-a-Dub die eer ten deel is gevallen.

Inmiddels hadden we wel lang genoeg binnen gezeten voor het officiele gedeelte. Eenmaal lekker buiten was het weer een gekakel vanjewelste en enorm veel pret. Ex Queen en Queen die nog even samen overleggen

Even kijken wie de mooiste schoenen heeft

Een groepsfoto om deze heugelijke dag vast te leggen. Jammer dat Elly, Gerda en nieuw lid Annelies er niet konden zijn.

We hebben gezellig nog even met elkaar gegeten bij de Chaoot, het was de laatste keer. Het restaurant van de Chaoot sluit. Zij gaan verder als groepsaccommodatie. Wij moeten dus op zoek naar een nieuwe locatie. De komende maanden zullen we naar wisselende gelegenheden gaan om uiteindelijk een nieuw vast adres te kiezen.

Op de nominatie staan: ’t Oelenbrett in Dalen , Wielens in Noord-Sleen, en Tante Sweel in Zweeloo.

Jullie weten het nog? Even klikken op de rood gekleurde namen en je krijgt meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s