Ruilbeurs

Tot grote verrassing van de Red Stoontjes was vanavond ook hun Queen in hun midden. Nog geen twee weken geleden een zware operatie gehad en ze was er al weer bij. Vrolijk als altijd en ze zag er goed uit. Wat een Queen!!
Vice Queen Marianne had Corrie opgehaald uit het bos want ook nog zelf rijden dat leek geen goed idee.
Stralend deed Queen Cornelia van Bavarois tot Butterscotch de deur open. Ze had er zin in.

De ruilbeurs was bij Marga thuis dit keer. Marga had heerlijke mosterd- en tomatensoep gemaakt. Alles stond al klaar toen we binnen kwamen en het rook uitnodigend. Maar ja, we zijn wel frivole vrouwen dus moest er toch echt eerst een glaasje witte wijn gedronken worden alvorens te eten.
De soep was heerlijk en de hartige taarten van Joke S en Marianne(gemaakt door Gradus) werden ook alom geroemd.

De veiling van de spulletjes kon beginnen. Volgens de steentjes was Marianne een loopbaan als veilingmeester misgelopen.

Prachtige bontkragen (was die vorig jaar ook al niet van eigenaar veranderd) chique rokjes, heus kristal, boeken, een steengril, oud zilver, van alles werd aangeboden. Glaasjes nog van “de eerste man” en glaasjes “niet voor de tweede man” verwisselde van eigenares en Marlies heeft precies een jaar de tijd om de oogrimpels weg te smeren. Het klapstuk was een schilderij van de hand van Gerda. Marga werd de trotse eigenaar.
Bij de koffie heerlijkheden van Anne Marie en Gerda. Hilariteit om het vestje van Marlies. Marlies heeft maat 34 of zo. Ja maar het is mij te groot verzuchtte Marlies. Een enkeling waagde zich nog aan passen maar het stond alleen Gerda goed.
Het was weer een oergezellige, chaotische avond. De pot voor de viering van ons 5 jarig bestaan in 2010 is gespekt met 134 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s