Queens en Vices Day

Overvol was het vandaag 24 oktober in de treinen. Het verschil tussen eerste en tweede klas werd op geheven, Silence wagons waren niet stil vandaag en de trein moest snelheid minder ivm met de veiligheid. Zo zwaar was de trein vol met mensen.

Op het station in Amsterdam was voor ons de restauratie op perron 1 afgehuurd en werden we gastvrij ontvangen door 2 gastdames van de Amsterdam Mad Redhatters.

Wij Queen Cornelia van B tot B, Lady Rub-a-Dub en Queen Gea van de Red Hat Buttterflies) waren na een reis van 2,5 uur in die overvolle treinen hard aan een kop koffie toe. De daarbij  geserveerde overheerlijke taart lieten we ons ook goed smaken. Het was een geklets van jewelste en een leuk weerzien tussen vrouwen die elkaar van andere activiteiten kennen. Ook nieuwe Queens van bv De Bezige Appel Bijtjes uit Apeldoorn en van den Haag 4.

Na de koffie liepen we in de stromende regen naar de boten over het IJ om aan de overkant te lunchen.

De lunch was goed verzorgd. De naam van het restaurant is me ontschoten. Het ligt op een mooi plek aan het IJ en je loopt er van de boot zo heen.

Om half drie zouden we een stadsrondwandeling krijgen. Het regende nog steeds dus hebben we de wandeling maar laten schieten zodat we lekker op tijd weer thuis waren voor de zaterdag avond en Corrie nog even naar haar jarige kleinzoon Steyn kon.

Wij weten dat de Mad Redhatters de organisatie op het laaste moment hebben overgenomen.

Chapeau en bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s