winterwandeling Queen en Vices vh Noorden

Events_backing_2

Op initiatief van de Red Stones en uitgewerkt samen met de Red Winks kwamen vandaag  de Queen en Vices van Friesland, Groningen en Drenthe bij elkaar voor een mooie winterwandeling vanaf Poolshoogte in Odoorn

Toen wij de uitnodiging de deur uit stuurden in november spraken we de wens uit dat we zouden kunnen wandelen in de sneeuw. Nu die wens is meer dan uit gekomen.

Img_3225

Op de Red Roses uit Emmen na, waren alle uitgenodigde chapters aanwezig. Grou II is net opgericht en heeft onze uitnodiging niet tijdig ontvangen maar volgend jaar zijn zij er vast ook bij. De Red Stones Z-O Drenthe, de Red Hat Butterflies uit Emmen, Chapeau uit Groningen, Rhinn uit Balk, Simly Red uit Grou, ’t Friesche Haagje uit Heerenveen en de Red Winks uit Beilen, we hebben allemaal genoten van de mooie ambiance van Poolshoogte en van het besneeuwde bos. Het kleinschalige van deze bijeenkomst is ons uitstekend bevallen.

De schaapjes waren ook diep onder de  indruk van onze verschijning en wij onder de indruk van hen. Frances van de Red Winks ging zelfs zo ver dat zij haar hoed voor de schapen af nam.

Img_3208

Onder het wandelen werden in een gemoedelijk sfeer allerlei dingen besproken. Hoe is het reilen en zeilen van de andere chapters? Leuk om een keer te horen en we  leerden van elkaar.

Img_3204

Een geslaagde dag en we spraken af dit in ieder geval een keer per jaar te herhalen.

Fbfooternew

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s