Nieuwjaars Bijeenkomst

Taart

We beginnen dit verslagje met de prachtige taart gemaakt door Liesbeth de dochter van Queen Cornelia van Bavarois tot Butterscotch.
En dit speciaal voor onze nieuwjaarsbijeenkomst bij Iet in Sleen.

Img_3227

Onze Queen bracht een toost, met een glaasje heerlijke champagne, uit op het jaar 2010. Zij vertelde dat onze zeurdoos nog helemaal leeg was en je zag de chaperettes al instemmend knikken maar…..het was een waarschuwing. Die doos was dan wel leeg maar er had eigenlijk geld in moeten zitten. De Queen sprak vermanend “dit jaar word ik strenger!” Die konden wij in onze zak steken. Minder zeuren dus dames!! Na dit toespraakje konden we ons storten op de heerlijkheden die door onze Queen waren ingeslagen en aangevuld door lekkere hapjes die Iet nog voor ons had gemaakt.

Img_3233

Genietend van de lekkere hapjes en ons glaasje champagne werden nieuwtjes uitgewisseld en verteld over alle leuke dingen die we de afgelopen tijd hebben gedaan. Iet laat Marlies de brochure zien van Corendon met foto’s van het prachtige hotel waar 4 Steentjes met hun mannen oudjaar hebben gevierd.

Img_1493

Nadat de magen waren gevuld en de nieuwtjes uitgewisseld werd de activiteitenkalender gepresenteerd. Dames wat geeft dit toch altijd weer een gekrakeel. Maar het is weer gelukt en we hebben een afwisselde agenda voor 2010.
Iet enorm bedankt voor je gastvrijheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s