Nieuwjaars borrel en onthulling Queennie

Het was allemaal weer meer dan geweldig verzorgd op de Nieuwjaarsborrel 2011 die plaats vond in het gastvrije huis van Corrie van Liere die, samen met Gerda en Joke, allerlei heerlijkheden voor ons had klaar gemaakt. Alvorens we het glas, prosecco met een framboos, op het Nieuwe jaar konden heffen, hield onze Queen een toespraak. Zij memoreerde alle leuke dingen die we in 2010 hadden gedaan en onderstreepte hoe uniek onze groep toch is. Niet zeuren? We houden ons er niet altijd aan aldus onze Queen en ze riep ons dan ook op om in 2011 daar anders mee om te gaan. We hebben er in 2010 zeven nieuwe leden bij gekregen en wij hopen dat in 2011 die zeven hun plek zullen vinden in onze groep!

Na de toast op alle goede voornemens en op een gezellig en vrolijk nieuw rode hoeden jaar kwam Iet nog met een verrassing. Iet overhandigde onze Queen een mooi pakje. Tot plezier van ons allemaal kwam daar een mascotte voor de Red Stones uit. Een schattige pop helemaal meegenomen uit Portugal. Erica heeft de zwarte kant vervangen door paarse kant en de hoed en beetje gepimpt. De mascotte kreeg onmiddellijk spontaan de naam Queennie.

Corrie van Liere opende het buffet met een uitleg over wie wat had gemaakt en wij lieten het ons allemaal zeer goed smaken. Het was heel gezellig allemaal en er werd weer druk gekletst. Maar er moesten nog zaken gedaan worden. De activiteiten agenda 2011 werd gepresenteerd en onze Queen gaf een uitvoerige omschrijving bij de onderdelen. We kunnen gerust zeggen dat de agenda voor 2011 enthousiast werd ontvangen door de aanwezige Red Stoontje.

Voor de borrel is Corrie nog even langs geweest bij Jannie Weggemans. Jannie wij wensen je allemaal veel sterkte en zullen donderdag as aan je denken.

Corrie van L, Gerda en Joke van S. enorm bedankt voor de organisatie

Frndshp1Garland1