Bijeenkomst Queens en Vices van het Noorden

In 2010 hadden wij de eerste bijeenkomst voor Queens en Vices van het Noorden geregeld en nu lag de organisatie in handen van Queen Chaotica van de Rhinn uit Balk. Zij had een mooie lokatie gekozen in het Gaasterland maar het stormde zo hard buiten,  dat we maar gezellig binnen zijn gebleven en de tijd vloog om. Aan het eind nog net even tijd om een groepsfoto te maken.

Het is altijd wel leuk om andere chapters te ontmoeten en te horen hoe verschillend de chapters wel of niet bestuurd worden. Verschillen van totale vrijheid naar strak gestructureerd.

Queen Chaotica had deze bijeenkomst prima geregeld. Bedankt Chaotica! En we  kregen ook nog allemaal een afscheidscadeautje mee: een BALKSTER BALKJE. Een kruidkoek genoemd naar de balk, waaruit het dorp Balk is ontstaan, die vroegere de verbinding vormde tussen de dorpen Wijckel en Harich. Het Balkster Balkje is verkrijgbaar bij Bakker Meinsma