BEELD EN GELUID

Op een regenachtige dag naar “Beeld en Geluid” in Hilversum. Erg leuk om te doen. Je hoeft niet ver van station Hilversum Noord te lopen om er te komen. Vanuit Emmen drie keer overstappen maar de treinen sloten aardig op elkaar aan en de reis met groep gaat altijd weer heel snel.

De Beeld en Geluid experience is gehuisvest in een schitterend gebouw. Bij binnenkomst wordt je opgevangen door een gids die uitleg geeft over het gebouw en hoe je het beste rond kunt lopen. Bij de kaartverkoop krijg je een ring en na het invullen van je gegevens kies je je virtuele gids. Bij elke volgende attractie meld je je met je ring. De filmpjes en foto’s die je maakt worden automatisch naar je email adres gestuurd.

De Beeld en Geluid experience is ontstaan vanuit het rijke audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen en particuliere collecties. In dit archief is inmiddels al meer dan 700.000 uur aan bewegend beeld- en geluidsmateriaal opgeslagen en het groeit nog elke dag. Je kan je hart dus ophalen aan oude filmpjes.

Het viel ook nog niet mee om op te k omen als een ster. Je loopt zo de camera uit. Jammer, maar toch geprobeerd : KLIK

Iedereen was het er over eens. Een hele leuke attractie om heen te gaan. Je zag dat kleinere kinderen en tieners het er ook enorm naar hun zin hadden. De meesten van ons willen nog wel een keer terug gaan.
Meta, Tini en Iet bedankt voor de organisatie.