Nieuwe Queen voor de Red Stones

Joke B en Tinie hebben donderdag 27 oktober de inloopborrel geregiseerd en hebben dat geweldig gedaan. Het was een belangrijke bijeenkomst. Onze Queen Cornelia van Bavarois tot Butterscotch ging ons verlaten.

In het eerste deel van de avond werd definitief afscheid genomen van Queen Cornelia en afscheid van Marianne als Vice-Queen. Wat Joke vooral benadrukte was het feit dat er een nieuwe Queen gekozen zou gaan worden dat dan alle gezeur van de afgelopen jaren in de zeurdoos moest verdwijnen en definitief weggegooid.
Queen en Vice kregen een mooie platina stola omgehangen als eerbetoon aan hun platina inzet. En kregen een mooi cadeau: een cd van een blinde aboriginal zanger: Geoffrey Gurrumul Yunupingu. In Australie was hij de muzieksensatie van 2008. En een prachtige bos ( rood paars natuurlijk) bloemen.


Tijdens een intermezzo werden wenskoekjes uitgedeeld en om beurten moesten we hardop voorlezen welke ‘wijsheden’ er op ons papiertje stond. Corrie hield een afscheidsrede en had voor elk van de Stoontjes een persoonlijk woord. Vice Marianne las voor Corrie een gedicht voor : de Raspunten van een Bestuurslid. Of wel waar moest een Queen allemaal aan voldoen.

Ondertussen kregen we van Erica van De Deel lekkere gerechtjes uitgedeeld en Erica werd heel goed geholpen door haar jonge dochter. Na de maaltijd is Corrie naar huis gegaan, niet nadat zij ons blij maakte met een afscheidscadeautje: Bavarois en een reep Butterscotch. Hoe kan het ook anders. Tot grote verrassing van Corrie kreeg zij van Erica en Roelof van Theater De Deel een theaterbon aangeboden.

Over tot de verkiezing van de nieuwe Queen. Iedereen kreeg een briefje waarop een naam kon ingevuld worden. Marianne kreeg de meeste stemmen en is dus de nieuwe Queen.

Wij wensen Corrie heel veel plezier bij haar nog nieuw te kiezen Red Hat chapter maar waarschijnlijk gaat dat wel de Red Winks in Beilen worden. Een chapter dat wij goed kennen.

Corrie het gaat je goed en bedankt voor alles wat je voor de Red Stones hebt gedaan.