Nieuwjaarsborrel 2012

Nu hebben de Stoontjes al heel veel nieuwjaarsborrels met elkaar gehad en iedere keer was het geweldig en werden we enorm onthaald maar de perfectie van Elly: eerlijk is eerlijk het overtrof alles. Van te voren vroegen we ons al af hoe het zou gaan worden de borrel bij Elly met deskundige hulp van Karin en Marlies.

Kijk zelf op de foto’s en oordeel. Schitterend gedekte tafels met een mooie bloemdecoratie van rode tulp, paarse anemoon en lila/blauwe druifjes afgemaakt met een rode strik. Heerlijke zalm en kipsandwiches met net een leuke draai van kruidentoevoegingen.

Prachtige zoetigheden, kleine tiramisubakjes, vruchtenzandtaartjes warme chocoladetaartjes en heerlijke kleine quiches. Dat alles met een rosẻ bubbels, die perfect paste bij deze heerlijkheden, en fijne thee. Als uitsmijter had Elly nog een glaasje boerenjongens voor ons in petto

Elly, Karin en Marlies heel erg bedankt ! Het was overheerlijk allemaal en heel erg gezellig.