Aaldenrondomme

Donderdag 12.00  een hartelijk welkom bij de “HEREN VAN ALEDE” ijs & pruuverije. Voor de Red Stones een nieuw adres. Gerda en Iet hadden voor ons een wandeling bedacht maar voor we op pad gingen aten we hier een heerlijke knolselderij soep en een noten/brie quiche.

De wandeling AALDENRONDOMME voerde ons eerst door Oud Aalden met zijn prachtige boederijen en daarna om Aalden heen langs de Aelder stroom en het rustige buitengebied. We moesten wel een beetje regen trotseren met al met al viel het weer geweldig mee. Bij de “Jantina” de nog werkende molen in Aalden waren mannen uit het dorp met blokbal bezig. Op het blok werd geld gelegd en de tegenstanders probeerden elkaar via het werpen van stenen af te troeven en het geld te bemachtigen.

Eenmaal weer terug bij onze gastvrouw Marjan van de Pruuverije, een nieuwe verrassing;

Een spannend glaasje koffie/thee en Joost mag weten wat er in zat, een rabarbertaart en een brownie en een glaasje ijs. De Red Stones vonden het allemaal overheerlijk.

Dit nieuwe adres zullen we niet gauw vergeten en we komen er vast nog wel eens. Iet en Gerda bedankt.