IMG_8687

Woensdagmiddag 13 maart handboogschieten bij het Ermerstrand op initiatief van Tini en Corrie. Helaas maar met een klein groepje Stoontjes: 9 vrouwen en daarvan viel er een tussendoor ook af vanwege autopech.

Maar erg leuk om te doen. Gerda schoot bij de eerste poging al meteen raak, de anderen hadden daar wat meer moeite mee. Maar uiteindelijk waren we zover dat we een heuse wedstrijd met elkaar konden schieten. Niet verwonderlijk dat Gerda eerste wed met 670 punten gevolgd door Marianne met 540 punten, verzameld over negen schietbeurten.

IMG_8669

Het was maar goed dat we een binnenactiviteit hadden, bij aankomst scheen er nog een mooi zonnetje over de waterplas maar al gauw begon het weer behoorlijk te sneeuwen. Lange winter dit jaar!

Tini en Corrie bedankt voor de organisatie, erg leuk om te doen dat handboogschieten, jullie hadden meer deelnemers verdiend!

IMG_8666

frndshp1garland11