KERSTDINER RED STONES

Ben je een Stoontje en was je nog niet in Kerstsfeer, nu dan ben je het na ons kerstdiner zeker wel. We werden grandioos en in sfeer buiten onthaald. Vuurkorven, kerstboom met lampjes, gluhwijn, midwinterhoornblazers en Kerst vrouwen.

IMG_4754

Een verrassende ontvangst.

Dat we niet allemaal een jas bij ons hadden was dit  keer  niet zo heel erg want we beleven een van de zachtste decembermaanden ooit.

IMG_4753

De midwinterhoornblazers stonden wat verdekt opgesteld ter verhoging van de sfeer. Langzaam kwamen de heren wat dichterbij en lieten een van de Stoontjes even blazen. We schoven natuurlijk onze saxofonist Elly S naar voren, die een ijl geluid wist te produceren dan Queen Elly en die blies ons, zoals we gewend zijn, meteen om.

IMG_4771

Tijd om naar binnen te gaan waar we verdeeld werden in groepjes van drie om een spannende quiz te doen. Leuk idee! We weten nu allemaal dat het hoogste gebouw ter wereld in Dubai staat (Burj Khalifa 828 meter) en dat de kater van Jan, Jans en de kinderen gewoon Rode Kater heet. In een andere zaal bij Restaurant Wielens in Noord Sleen waren de tafels prachtig gedekt voor het diner. Daar werd ook de uitslag van de quiz gegeven en in die volgorde mochten we een cadeautje pakken, dat we voor elkaar hadden mee genomen.

Wielens had een heerlijk diner voor ons klaar gemaakt. We hebben er allemaal van genoten. Iet heeft Elly en Marlies bedankt voor de geweldige organisatie. En zo was het! Een perfecte avond en een prima sfeer.