Klootschieten

Het mei-uitje, georganiseerd door Corrie, Dora en Yvonne, bestond uit een partijtje klootschieten in het Noordbargerbos.

We waren zeer tevreden over de opkomst.

Nadat rond twee uur de dames aangekomen waren, werd de middag ingewijd met koffie of thee vergezeld van een zelfgebakken moot appelcake. De dames lieten zich dit goed smaken.

image2

Corrie legde de spelregels uit (en nee klootschieten is niet in de lucht maar over de grond), vervolgens werden we in 4 groepjes van 4 het bos ingestuurd. Twee groepjes waren voor de organisatoren er erg in hadden al uit het zicht verdwenen  en we zagen ze pas terug na afloop van de klootschiet wandeling door het bos. Verkeerde route gelopen dames?

image1

De afterparty bij Corrie thuis was een groot succes. De organiserende dames hadden kosten noch moeite gespaard om het ons naar de zin te maken. We hadden dan ook alles mee, de zon scheen en een ieder had een goed humeur meegebracht.

Er was een prijs voor de winnende klootschietster en een poedelprijs werd eveneens in dank ontvangen.

Nadat we ons tegoed hadden gedaan aan de diverse lekkernijen, maakte men aanstalten om huiswaarts te keren, het organiserende team achterlatend in de wetenschap dat het een leuke middag was en een geslaagd evenement.

Op naar de volgende activiteit, Yvonne