Vroege Vogels

Voor elk wat wils op deze ochtend van de vroege vogels. Wandelen om half acht voor de goede lopers, om acht uur voor de iets mindere lopers en om negen uur ontbijt voor alle lopers en niet lopers. Prachtig weer, een vrolijk gezelschap, en een mooie omgeving.

fullsizeoutput_1dbe

Omdat het ontbijt bij Marianne thuis zou zijn, heeft de organisatie gekozen voor een wandeling bij de Kleine Rietplas. Iedereen enthousiast want niemand had gedacht dat het zo’n mooie wandeling zou worden bij vertrek vanuit een woonwijk. Deze vroege groep liep 5 km en was zo uitgezet dat we om kwart over acht ook de andere lopers tegenkwamen

IMG_4726

Wel waren we even verbaasd dat we niet tegelijkertijd weer terug kwamen, hebben de korte lopers toch nog een lange wandeling gemaakt: ze waren verdwaald!

Het ontbijt was klaar gemaakt door Gradus en Joke en na zo’n vroege wandeling is het geweldig om, lekker buiten met mooi weer, zo te kunnen genieten van een al klaargemaakt luxe ontbijt.

fullsizeoutput_1dc1

16 Stoontjes waren aanwezig en unaniem waren we van mening dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. “Doe dan maar meteen bij mij” riep Tini al enthousiast.

fullsizeoutput_1dc3

Organisatoren Marianne, (en Gradus) Joke en Tini bedankt! En voor de gastvrouw en gastheer een mooi zelf beschilderd tegeltje van Karin.

IMG_4734

frndshp1garland11