Pannenkoeken Festijn

IMG_5900

Vanmorgen om half elf werden we verwacht bij Janny Weggemans. Langzaam druppelden de Rode hoedjes binnen, waarbij we koffie en heerlijke monchoutaart van Dora kregen. Er waren zo’n 15 Stoontjes. Na de koffie kregen we een heerlijke glaasje bubbels met aardbeien uit de tuin van Janny. Ondertussen gezellig gekletst en ja onze Queen Erica wilde nog wat zeggen. Gepraat over het huishoudelijk reglement. En het uitje 11 oktober. Na dit besproken te hebben werd het tijd om een heerlijke Pannenkoek te bakken. We konden lekker buiten zitten, tussen de drup door. Erica had een spel voor de middag, maar helaas kon dat door het weer niet doorgaan. Maar niet getreurd Ria had een tas vol spelletjes voor binnen. Er kwamen nog twee Stoontjes binnen, Marianne die vers uit Denemarken kwam met haar man, kon ons toch niet missen. En even daarvoor Meta met een “gebroken vinger”? Al met al weer een gezellige dag met fijne sfeer. Na Janny hartelijk bedankt te hebben voor de gastvrijheid en Dora voor de heerlijke taart en fruithapje gingen we huiswaarts.

Joke van Stapele

D4040485-68F1-4FF4-BF87-8D33E9C05F0F

 

Advertenties