Nieuwjaarsborrel bij Yvonne

11-02-18 Een beetje laat natuurlijk voor een nieuwjaarsborrel maar, dachten we, een paar weken rust en we hebben allemaal weer zin in lekkere dingen. Er wordt nog druk gewerkt in de keuken bij binnenkomst.

IMG_7191Traditioneel begin je natuurlijk met een glaasje bubbels en Yvonne had er iets bijzonders van gemaakt: een aardbei in het glaasje gaf een heel feestelijk effect. En hoe lekker is die aardbei als laatste in je mond, mmmmmm

Natuurlijk schonk de gastvrouw zelf de bubbels in

fullsizeoutput_2cf

Proosten op 2018 en op onze leuke groep wordt gedaan door Queen Erica de Bourguignon

IMG_7206 Ons festijn begon met een kop heerlijke groentesoep gemaakt door Annie. Direct daarna probeerde onze Queen het programma voor 2018 te bespreken maar dat lukte toch niet zo best. Er stonden inmiddels zoveel heerlijke dingen klaar op de buffettafel: quiches, ragout met rijst, waldorfsalade, gehaktballetjes, franse kaas, engelse sandwiches. rode biet met geitenkaas-torentjes en dan ben ik ongetwijfeld nog lekkere dingen vergeten.

Zo, nu eerst de zaken en daarna de toetjes. Het verdelen van de taken liep soepeltjes en al snel hadden we een programma klaar voor 2018. Twee belangrijke data vast in je agenda zetten 16 mei het 12,5 bestaan van onze groep en 29 september Noord Nederland Red Hat dag in Zwolle.

IMG_7214

We sluiten af met de lekkere toetjes van Marga en de fruitsalade van Jannie en tot slot nog koffie met overheerlijke appeltaart van Dora en Joke.

Yvonne het was geweldig, Bert ook enorm bedankt, je bent een gezellige gastheer. Stoontjes bedankt voor alle lekkere dingen die jullie, zoals Yvonne schreef, met liefde hadden klaar gemaakt. Op naar een supergezellig jaar. De agenda kunnen jullie vinden boven in de balk van de site.

 

 

Advertenties