ECHTEN

14 november 2018. Nu lijkt het jaar 2018 een aaneenschakeling van mooie dagen en vandaag hebben wij, de Stoontjes, weer meer dan veel geluk. Het is een prachtige knisperende koele dag met een mooie blauwe lucht. En op deze mooie dag trekken wij richting Echten . We verzamelen bij ’t Huis met de Belle, waar we gastvrij worden ontvangen met koffie en we heerlijke koek van Corrie erbij krijgen. De plaatselijke gids brengt ons, na geregeld stoppen voor mooie verhalen,

naar de Havezate ofwel Huis te Echten.

Een mooi gebouw dat met de mooie herfstkleuren helemaal goed uit de verf komt.

En dan naar de witte villa van Tea Time. waar ons een verrukkelijke Engelse High Tea te wachten stond. Als eerste werd een hartige taart geserveerd van cheddar, room en ei. Op de mooie etagère lagen onderop prachtige sandwiches, hogerop de scones en helemaal boven cupcakes en gebakjes. Teveel! Super heerlijk Corrie en Roelie bedankt voor de organisatie; het was een feestje