Bij Agnes van Eupen

Vrijdag 15 februari 2019 workshop schilderen

Op deze zonnige vrijdag verzamelende bij de carpoolplaats Noord Sleen en rijden we door ons prachtige Drenthe binnendoor naar Meppen waar Agnes van Eupen in een mooie authentieke boerderij haar schildersatelier heeft. Ze geeft in haar atelier ook workshops. Agnes stond ons al op te wachten en na het welkomstwoord en na de tekst en uitleg konden we zelf aan het werk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We gingen eerst met pastelkrijt op papier aan het oefenen. Agnes had het thema “hoed” bedacht. Er werden prachtige creaties gemaakt, ondanks dat er onder ons waren die sinds school niet meer getekend hadden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tussentijds werd er koffie en thee geschonken met heerlijke eigenbakken cake. Na de oefening kregen we allemaal een lijst met doek en konden we enthousiast met acrylverf en sponsjes aan de gang gaan. Na een uurtje of twee gezellig met elkaar artistiek bezig te zijn geweest mocht het resultaat er zijn. Agnes gaf nog wat uitleg over ons werk, waarna we voldaan met onze werkstukken naar huis konden gaan.

Organisatie Joke en Everdina. Verslag Everdina.

Advertenties